skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

ELS NOSTRES SERVEIS

AJUTS ECONÒMICS i TÈCNICS:

A la Fundació tenim elaborat el Protocol per a la concessió d’ajuts econòmics i tècnics per a les persones usuàries. L’objecte d’aquest Protocol és regular els ajuts econòmics i tècnics que se’n deriven del tractament oncològic per aquelles situacions personals i familiars que ho necessitin, tenint en compte les situacions econòmiques febles, mitjançant uns criteris de valoració específics per a cada ajut.

Hi ha diferents tipus d’ ajuts:

Ajut pel transport
Ajut per material ortopèdic
Ajut econòmic per situacions d’urgència per risc social.
Ajut Hotel cost zero ( Hotel Ibis Budget de Girona i Ibis Barcelona)
Ajut Medicament cost zero
Servei de préstec material tècnic ( cadira de rodes, llits articulats, caminadors,…)
Servei de fisioteràpia per limfedema
Servei de fisioteràpia pal.liativa a domicili
Servei de préstec i venda de perruques.
Servei d’assessorament dietètic
Servei de micropigmentació oncològica
Servei de taxi per a tractament de radioteràpia
DESCARREGAR PROTOCOL D’AJUTS

ACTIVITATS I TALLERS:

REIKI i TALLER HARMONITZAT

És un servei de voluntariat que engloba tractaments terapèutics energètics i complementaris, que aporten benestar i calma. Ajuden a tenir més força per fer front als efectes secundaris dels tractaments convencionals i també per aprofundir dins d’un mateix, prendre distància i observar la vida des d’un altre punt de vista.
Són Serveis que oferim a la Fundació a través dels nostres voluntaris experts en Reiki, sonoteràpia i Ioga.

TALLER TERAPÈUTIC: ESPAI CREA

És un espai terapèutic obert a tothom pel sol fet de compartir una estona fent manualitats amb altres persones. Es fa els dijous de 16h a 18h, es creen tot tipus de productes amb l’objectiu de proporcionar un moment de creació, de concentració, de motivació, d’entreteniment… i així s’ha format un espai de trobada i intercanvi amb un alt contingut terapèutic. Confeccionen els coixins terapèutics amb blat i espígol, les culleres pintades a mà… entre d’altres coses.

TALLER DE BRAÇALETS SOLIDARIS

Voluntaris de la nostra entitat participen en aquest taller 2 cops a la setmana per confeccionar braçalets solidaris que es poden adquirir a la nostra seu o en molts comerços del poble. Aquests braçalets permeten recaptar fons que van destinats a un projecte diferent cada any.

GRUP D’ACOMPANYAMENT AL DOL

És un espai terapèutic professional adreçat a les persones en dol per la pèrdua d’un èsser estimat per malaltia oncològica. El grup de dol ofereix un ajut  dirigit a facilitar un dol normal, amb l’objectiu d’alleugerir el patiment, ajudar a adquirir confort, normalitzar la vivència i reduir l’aïllament. Es fa cada primer dimecres de mes a la seu de la Fundació Roses contra el càncer.

REHABILITACIÓ AQUÀTICA

És un servei professional dirigit per un fisioterapeuta adreçat a malalts ocològics i supervivents. Es treballa la mobilitat general del cos amb exercicis de força, equilibri i estiraments. Són exercicis molt suaus, respectant el nivell i situació de cadascú. Es fa cada 15 dies els divendres tarda a la Piscina Municipal de Roses.

IOGA

És una activitat dirigida a malalts oncològics i supervivents. Es treballa la respiració, l’elasticitat i mobilitat amb exercicis i estiraments. Es fa cada divendres matí a la sala de Yoga Roses.

MARXA NÒRDICA

És una activitat dirigida per un monitor per a persones afectades per la malaltia oncològica, especialment beneficiosa per les dones amb càncer de mama. És un exercici físic recomanat per a la prevenció i per al tractament del limfedema.

TALLER DE PSICODANSA

És un espai de desenvolupament d’habilitats personals per mitjà de l’experiència de la dansa que facilita la comunicació interpersonal i esdevè un impacte positiu en el benestar social i emocional dels malalts. Es fa de manera trimestral al Teatre Municipal de Roses.

Back To Top