skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

RECERCA

Des de la Fundació Roses contra el càncer, donem suport a la recerca per tal de contribuir a trobar una curació definitiva de la malaltia així com per millorar el tractament i qualitat de vida del pacient durant el tot el procés.
Des de l’any 2003 col·laborem amb l’Institut Català d’Oncologia de Girona en projectes d’investigació i recerca.
La Fundació Roses contra el Càncer va fer un primer donatiu l’any 2003 de 50.000€. Aquesta primera donació provenia dels fons que va recaptar el poble de Roses l’any 2000 per ajudar el jove Mario Torres Garcia, afectat per una greu malaltia. Amb aquesta donació vam col·laborar en la creació del primer laboratori de recerca oncològica de les comarques gironines.
A partir d’aquesta primera donació, es va signar un conveni de col·laboració entre l’Institut Català d’Oncologia i la Fundació Roses Contra el Càncer.
La Fundació Roses Contra el Càncer des de llavors celebra un concert benèfic anual, en el Teatre Municipal de Roses, per tal de recaptar fons que es destinaran a la investigació del càncer a través de l’ ICO i de l’IDIBGI.

En altres ocasions també vam col·laborar amb l’Institut de recerca Gloria Compte de la Fundació Salut Empordà per finançar projectes d’investigació.

Back To Top