skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

Fes-te col·laborador de la fundació

Els col·laboradors i patrocinadors són totes aquelles empreses o persones que ens donen suport per poder organitzar les activitats de la Fundació.

Activitats:

PATROCINADORS DEL CONCERT DE NADAL:

Són empreses o persones que fan una aportació de mínim 250€ per tal de poder organitzar el Concert Benèfic de Nadal. Els patrocinadors del concert tenen 2 entrades reservades per l’espectacle i surten al programa del concert. Reben un certificat fiscal per poder desgravar de la renda el seu patrocini.

COL·LABORADORS EN LES DIVERSES ACTIVITATS DE LA FUNDACIÓ

Són empreses o persones que col·laboren en les activitats de la Fundació aportant algun obsequi pels diferents sortejos que fem per exemple, o aportant algun tipus de servei (accés wifi, neteja després d’un esdeveniment, realització i impressió de cartells…)

INICIATIVES DIVERSES A FAVOR DE LA FUNDACIÓ

Moltes empreses i entitats es proposen de la seva pròpia iniciativa per organitzar alguna activitat de recaptació amb l’objectiu de fer un donatiu a la fundació.

Si vols ser patrocinador d’algun esdeveniment nostre o si vols organitzar alguna activitat de recpatació a favor de la Fundació, posa’t en contacte amb nosaltres!

Des de l’1-01-2024, es pot desgravar a la declaració de la renda fins el 80% de les donacions*. Per això, ara donar més costa menys!

*Les persones físiques es poden desgravar fins el 80% del total de les aportacions anuals d’import inferior o igual a 250€ a entitats benèfiques. Si superen els 250€, la quantitat que els superi té una desgravació de fins un 40%, o inclús d’un 45% si es porta 3 anys o més sense reduir la col·laboració amb una mateixa entitat. El percentatge de desgravació de les empreses és d’un 40% o 50% si es porta 3 anys o més sense reduir la col·laboració amb una mateixa entitat. El límit de la deducció sobre la base imposable per les societats és de 15%. Article 129 del RDL 6/2023, que modifica la Llei 49/2002 de règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge, per la qual les persones o empreses tenen dret a deduir els donatius en la declaració de renda o societats.

 

 

Més informació:

    He llegit, entés i accepto la política de privacitat i avís legal d'aquest lloc web.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre newsletters de FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER, per correu electrònic i altres mitjans electrònics o postals, tal com estableix la Llei LSSI/CE 4/2002.

    Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials i/o newsletters, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail fundacio@fundacioroses.org amb la paraula BAIXA.

    Back To Top