skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

Fes-te col·laborador de la fundació

Els col·laboradors i patrocinadors són totes aquelles empreses o persones que ens donen suport per poder organitzar les activitats de la Fundació.

Activitats:

PATROCINADORS DEL CONCERT DE NADAL:

Són empreses o persones que fan una aportació de mínim 250€ per tal de poder organitzar el Concert Benèfic de Nadal. Els patrocinadors del concert tenen 2 entrades reservades per l’espectacle i surten al programa del concert. Reben un certificat fiscal per poder desgravar de la renda el seu patrocini.

COL·LABORADORS EN LES DIVERSES ACTIVITATS DE LA FUNDACIÓ

Són empreses o persones que col·laboren en les activitats de la Fundació aportant algun obsequi pels diferents sortejos que fem per exemple, o aportant algun tipus de servei (accés wifi, neteja després d’un esdeveniment, realització i impressió de cartells…)

INICIATIVES DIVERSES A FAVOR DE LA FUNDACIÓ

Moltes empreses i entitats es proposen de la seva pròpia iniciativa per organitzar alguna activitat de recaptació amb l’objectiu de fer un donatiu a la fundació.

Si vols ser patrocinador d’algun esdeveniment nostre o si vols organitzar alguna activitat de recpatació a favor de la Fundació, posa’t en contacte amb nosaltres!

Més informació:

    He llegit, entés i accepto la política de privacitat i avís legal d'aquest lloc web.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre newsletters de FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER, per correu electrònic i altres mitjans electrònics o postals, tal com estableix la Llei LSSI/CE 4/2002.

    Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials i/o newsletters, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail fundacio@fundacioroses.org amb la paraula BAIXA.

    Back To Top