skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

Què significa fer-se soci de la fundació?

La Fundació Roses contra el càncer compta uns 178 socis. La seva quota pot ser mensual, trimestral, semestral o anual, ells decideixen de l’import. Un cop a l’any, al mes de Març, organitzem l’Assemblea General de socis per tal d’informar-los sobre l’activitat de la Fundació. La quota es pot iniciar i acabar en qualsevol moment, sense cap requisit. Cada any, enviem un certificat als nostres socis per que puguin desgravar les seves aportacions a la renda.

Des de l’1-01-2020, es pot desgravar a la declaració de la renda fins el 80% de les donacions*. Per això, ara donar més costa menys!

*Les persones físiques es poden desgravar fins el 80% del total de les aportacions anuals de menys de 150€ a entitats benèfiques. Si superen els 150€, la quantitat que els superi té una desgravació de fins un 35%, o inclús d’un 40% si es porta 3 anys o més sense reduir la col·laboració amb una mateixa entitat. El percentatge de desgravació de les empreses és d’un 35%. El límit de la deducció sobre la base liquidable es manté en el 10%. Llei 26/2014, per la qual les persones o empreses tenen dret a deduir els donatius en la declaració de renda o societats. 

Com fer-se soci/a:

Us podeu descarregar la butlleta aquí i omplir-la. Ens la podeu portar al local de la Fundació, o bé enviar per correu postal (C/ Espronceda, 44, 17480 Roses) o escanejar-la i enviar-la a fundacio@fundacioroses.org.

Pregunta'ns els teus dubtes

    He llegit, entés i accepto la política de privacitat i avís legal d'aquest lloc web.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre newsletters de FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER, per correu electrònic i altres mitjans electrònics o postals, tal com estableix la Llei LSSI/CE 4/2002.

    Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials i/o newsletters, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail fundacio@fundacioroses.org amb la paraula BAIXA.


    Back To Top