skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

QUI HI HA DARRERA LA FUNDACIÓ?

PATRONAT

 • Núria Pàramo Barbarà, presidenta
 • Jaume Guitart Francisco, vicepresident
 • Irene Giner Barbarà, secretària
 • Lola Camps Canadell, tresorera
 • Esteve Bernal Vilar, vocal
 • Cinto Berta Cabrelles, vocal
 • Sílvia Danés Jofre, vocal
 • Assumpció Llach Torras, vocal
 • Concepció Mach Batlle, vocal
 • Bibiana Martínez Badal, vocal
 • Trinidad Rovira Arranz, vocal
 • Esther Segura Paredes, vocal
 • Pilar Serra Vilarrodona, vocal

EQUIP DE TREBALL

 • Nuria Galan Sala, psicooncòloga
 • Rosana Campoy Ocaña, treballadora social
 • Marina Delteil , administrativa

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

MISSIÓ

La missió de la nostra entitat és donar assistència i ajudar als malalts de càncer i les seves famílies,  així com sensibilitzar la societat sobre la necessitat d’adoptar hàbits de vida saludables per a prevenir la malaltia.

VISIÓ

La nostra visió és aconseguir millorar la qualitat de vida dels malalts del municipi de Roses i apostar per la promoció de la salut i la sensibilització de la societat.

VALORS

La FRCC actua regida pels valors següents:

Responsabilitat amb la voluntat d’atendre a una sèrie de necessitats no cobertes i a garantir l’acompliment d’uns determinats deures.

Solidaritat envers un dels col·lectius  de la societat, compartint el seu patiment.

Justícia social en tant que entén que la societat ha ser solidària amb les necessitats d’aquells que formen part.

Compromís en tant que l’entitat va contraure una obligació de vetllar pel respecte als malalts i les seves famílies, per tal de  millorar la seva qualitat de vida.

Transparència en tant que informa de la seva estructura, del seu treball, evolució, beneficiaris atesos i resultats.

Excel·lència en tant que tracta de treballar sempre excel·lint en els seus programes i amb criteris de qualitat, millorant dia a dia.

 

USUARIS

La Fundació atén totes les persones de Roses afectades per la malaltia oncològica, els seus familiars, persones en procés de dol relacionat amb el càncer i els supervivents.

SOCIS

Gran part de les nostres aportacions provenen dels nostres socis que poden ser mensuals, trimestrals, semestrals o anuals.

VOLUNTARIAT

Voluntariat Suport Logístic o Comunitari

Col·laboren en la organització i el desenvolupament de les activitats organitzades per l’entitat: Activitats de Recaptació de Fons (Col·laboren en la organització i realització d’activitats per tal de recaptar fons pel finançament dels projectes de la Fundació), Activitats de Sensibilització, educació, prevenció i promoció de la salut, Tallers terapèutics.

Voluntariat Testimonial, Domiciliari o d’Acompanyament

Voluntaris en contacte directe amb el malalt i/o la família que, o bé aporten el seu testimoni per donar suport al malalt i/o a la família, o bé assisteixen al malalt i/o família en les tasques de la vida diària, com són acompanyaments a visites mèdiques, compres, gestions vàries, descàrrega del cuidador principal, etc.; sempre amb la supervisió i seguiment de l’equip tècnic.

PATROCINADORS/COL·LABORADORS

Hi ha persones que aporten el seu gra de sorra en forma d’ajut econòmic, empreses patrocinadores, entitats que col·laboren i persones anònimes que fan donatius puntuals.
Altres persones col·laboren amb nosaltres oferint-nos els seus coneixements i participant en les diverses activitats que organitzem, com són xerrades, tallers, activitats esportives, lúdiques…
O també, ens ajuden les empreses que aporten, pels diferents actes que organitzem, articles de regal, descomptes en serveis…i altres tipus de col·laboracions.

ESTEM FEDERATS

La Fundació Roses contra el càncer forma part de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer.

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) és una entitat que agrupa les principals organitzacions que treballen per millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i les seves famílies. Actualment en formen part 16 entitats.

Back To Top