skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

La Fundació Roses contra el càncer ja pertany a les ONG incloses en Bizum, la nova solució de pagaments a través de mòbils que permet enviar i rebre diners en temps real. És un servei que connecta un compte bancari a un número de telèfon mòbil.  Bizum s’utilitza entre particulars i també serveix per fer donatius a diferentes ONG. Així, la Fundació Roses contra el càncer compta amb un nou canal per rebre donatius.

El procediment és el següent: des de la teva app bancària en la qual tinguis el Bizum activat, selecciona l’opció “Enviar diners”, escull la nostra entitat o introdueix el nostre codi 01234 i tria l’import que vols donar. En un moment rebrem el teu donatiu!

 

 

 

 

 

 

Pots donar entre 0,50€ i 500€ a cada operació. És una operació fàcil, sense cost addicional, segura i immediata.

Gràcies  a la teva aportació, seguirem oferint suport de manera gratuïta als malalts de càncers i als seus familiars.

Més informació aquí.

En el cas que necessitis un certificat fiscal, cal que cal que omplis el següent formulari:

    He llegit, entés i accepto la política de privacitat i avís legal d'aquest lloc web.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

    Dono el meu consentiment exprés per rebre newsletters de FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER, per correu electrònic i altres mitjans electrònics o postals, tal com estableix la Llei LSSI/CE 4/2002.

    Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials i/o newsletters, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail fundacio@fundacioroses.org amb la paraula BAIXA.

    Back To Top