skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

 

La pesseta, quants records…

La pesseta, el duro, et recordes d’aquestes monedes, algunes tan petites que es trobaven a tot arreu i s’acumulaven a totes les cases.

Ens trasllada directament al passat… Amb cent pessetes feies el cafè, compraves pa, una bossa de llaminadures…  Quants collarets amb la moneda de 25 pessetes lluïen homes i dones, com si es tractés d’una joia?

Com l’hem trobat a faltar des del 2002….. i ara, gràcies a tu, aquesta pesseta pot tornar a tenir el valor que tenia abans, i fins i tot encara més: a la Fundació Roses contra el càncer li volem donar un VALOR HUMÀ i SOLIDARI,  ja que amb totes aquelles pessetes oblidades  que trobareu en algun racó de casa vostra, podem  oferir un gran servei a  tots els malalts de càncer de Roses i les seves famílies. Cal ser ràpids en trobar-les, les podeu portar a les nostres guardioles fins al 20 de desembre ja que el termini per canviar-les en euros és el 31 de desembre.

Ja saps, si tens pessetes porta-les al nostre local de la Fundació i/o a les farmàcies de Roses on trobaràs unes guardioles per a recollir-les.

Junts sumem!

 

Farmàcies col·laboradores:

FARMÀCIA MARTÍNEZ-ROCA
FARMÀCIA CELRÀ
FARMÀCIA EVA HARO
FARMÀCIA CASAS
FARMÀCIA GONZÁLEZ
FARMÀCIA ROIG
FARMÀCIA CASTELLÓ
FARMÀCIA MARTA BOSCH
FARMÀCIA VÁZQUEZ
FARMÀCIA GRATACÓS
FARMÀCIA TARGA

Back To Top