skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

Èxit de la 16 Cursa de la Dona 2023

El passat 24  de setembre, 1.676 persones han donat suport a la Fundació Roses contra el càncer i han participat en la setzena edició de la Cursa de la Dona de Roses organitzada per la mateixa entitat i el Club d’Atletisme Roses.

La jornada va començar ben aviat pels voluntaris encarregats de l’organització, i a les 9.30h l’Eva Bueno va proposar un escalfament amb música per tots els participants. Com a novetat enguany, van comptar amb la música de la colla Tramuntakada.

La sortida es va fer davant de la ciutadella de Roses a les 10h, amb, a primera fila, la Geganta Demetria escoltada pels Bombers del parc de Roses. La colla Gegantera havia proposat un repte per tal de fer córrer la geganta el màxim quilòmetres possible amb l’ajuda de qui la volgués portar.

Amb aquest ambient festiu, la primera en passar la línia d’arribada va ser la Mònica Martínez, amb un temps de 20 minuts i 22 segons. En arribar, els participants van poder comptar amb un avituallament i massatges per part d’Euses fisioterapeutes.

A part de superar les xifres de participants de l’any anterior, també es va poder recaptar més fons. Destaquem que enguany, 2 escoles, el Centre Escolar Empordà i Els Grecs, van organitzar la seva pròpia Cursa de la Dona i recaptació de fons per tal de fomentar l’esport i la solidaritat en els joves.

En total, 18.056€ han estat recaptats i permetran a la Fundació continuar ajudant els malalts oncològics i els seus familiars oferint suport psicosocial, ajuts econòmics, préstec de material, organitzant activitats…

Aquesta recaptació ha estat possible també gràcies als patrocinadors que han finançat les samarretes, la despesa major de l’esdeveniment (Reformes Fernández, Diputació de Girona, NCS Roses, Can Cervera, La Postreria, CBrai Costa Brava, Sa Botigueta, Magatzems Biel’s,  Esteve Fruites i Verdures, Restaurant Sant Lucia, Instal·lacions Aurel Rastrojo, Dari Calçat, Groupe Deco)

 

Recull de fotos de la jornada per Kim Fengler

FOTOS CURSA DE LA DONA ROSES 2023

 

 

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top