skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

Intervencions terapèutiques en l’àmbit oncològic

La Fundació Roses contra el càncer ofereix serveis per a les persones amb malaltia oncològica, espais terapèutics i rehabilitadors individuals i grupals mitjançant activitats terapèutiques:

Servei d’atenció psicosocial

173 usuaris atesos l’any passat

Els objectius d’aquest servei són proporcionar una bona acollida al malalt i als familiars per tal d’adquirir elements de seguretat i confiança tant en ells mateixos com en el servei assistencial.

Facilitar la informació i assessorament sobre la malaltia i recursos existents. Facilitar les activitats bàsiques de la vida diària dels malalts i/o familiars a domicili, posant a la seva disposició el material tècnic necessari.

Coordinar les intervencions amb els diferents agents que donen suport assistencial al malalt i a la família, per tal que els serveis siguin més àgils i eficients.

Acompanyar el malalt i/o la família en totes les fases de la malaltia oferint un espai d’escolta i expressió emocional.
Ajudar a adaptar-se a les noves circumstàncies i a les alteracions que pot produir la malaltia a nivell físic, psicològic, social, econòmic, laboral i familiar.
Educar en nous hàbits de vida saludable per millorar la qualitat de vida del malalt o preveure la recidiva de la malaltia.

Rehabilitació aquàtica

11 usuaris i 25 sessions

És un servei dirigit per un fisioterapeuta per treballar la mobilitat general del cos amb exercicis de força, equilibri i estiraments. Es fa cada 15 dies els divendres tarda a la Piscina Municipal de Roses.

Ioga

16 usuaris i 22 sessions

Amb aquesta activitat, es treballa la respiració, l’elasticitat i mobilitat amb exercicis i estiraments. Es fa cada divendres matí a la sala de Yoga Roses.

Fisioteràpia pal·liativa a domicili

5 usuaris i 56 sessions

Comptem amb un fisioterapeuta que es desplaça al domicili d’aquelles persones que per la seva malaltia oncològica en estat pal·liatiu, no poden desplaçar-se al centre de fisioteràpia.

Aquestes activitats es poden dur a terme gràcies a fons propis i a la col·laboració de Dipsalut.

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top