skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

Millora de la sala de teràpies

Aquest mes de juliol, hem pogut aportar una millora pels nostres usuaris a través d’una nova camilla destinada a la sala de teràpies.

Es tracta d’una camilla hidràulica elevable que millora considerablement el confort dels usuaris que reben cures per part del fisioterapeuta i dels voluntaris de reiki.

Aquesta millora ha sigut possible gràcies a la col·laboració econòmica de Dipsalut.

– El servei de reiki és dirigit a tots els usuaris de la fundació, malalts oncològics (amb prioritat), familiars, cuidadors, persones en procés de dol i supervivents. El reiki és una tècnica de canalització i transmissió d’energia, basada en la respiració, la meditació, la calma mental i emocional. S’utilitza per aconseguir benestar i equilibri, a escala física i emocional.

– El servei de fisioteràpia s’ofereix a les persones que necessitin tractament del limfedema, conseqüència possible d’un càncer de pit. El limfedema és una obstrucció o un mal funcionament del sistema limfàtic que produeix un edema en algun membre del cos, al braç en el cas del càncer de pit. Una de cada quatre dones amb càncer de mama desenvoluparà un limfedema com a conseqüència de la intervenció cirurgica o la radioteràpia. El limfedema no té cura, però la ciència i els avenços han assolit la normalització del membre afectat amb fisioteràpia i mesures de compressió.

El nostre servei de fisioteràpia proposa un màxim de 10 sessions anuals amb un sistema de copagament proporcional al nivell de renda individual.

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top