skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

Campanya Solar 2020 NO T’HI JUGUIS LA PELL

El dia 15 de juny 2020, donem el tret de sortida al Concurs de Campanya de Protecció Solar 2020 #NoThiJuguisLaPell de la Fundació Roses contra el càncer, en col·laboració amb el parc aquàtic Aquabrava.

Aquest concurs per nens entre 6 i 14 anys té com a tema la importància de protegir-se del sol per prevenir malalties, com per exemple el càncer de pell. Els participants poden deixar anar la seva imaginació i la creativitat; el suport és lliure, pot ser dibuix, vídeo, àudio… Hi ha tres categories en funció de l’edat.

El concurs es portarà a terme entre el 15 i el 30 de juny 2020. El veredicte del jurat es publicarà a les xarxes de la Fundació Roses contra el càncer el dia 1 de juliol de 2020. L’entrega del premi es realitzarà amb cita prèvia.

Un especial agraïment al parc Aquabrava que col·labora en aquest concurs.

Organitza: Fundació Roses contra el càncer

Col·labora: Parc Aquàtic Aquabrava

 

BASES

1/ La Fundació Roses contra el càncer organitza un concurs de Campanya Solar #NoThiJuguisLaPell. Hi podran participar els infants entre 6 i 14 anys.

2/ El tema de la campanya és la importància de protegir-se del sol per prevenir malalties, com per exemple el càncer de pell. Els consells han de ser senzills i entenedors: Portar gorra, samarreta, ulleres de sol i posar crema solar, informar que els rajos del sol actuen al sol com  a l’ombra… Els participants poden deixar anar la seva imaginació i la creativitat; el suport és lliure, pot ser dibuix, vídeo, àudio…

3/ Els dibuixos, vídeos o àudios s’han d’enviar amb els noms, edat del nen i telèfon de contacte a fundacio@fundacioroses.org

4/ El jurat està format per 3 persones (2 de la Fundació i una del parc aquàtic) i valorarà l’originalitat i l’eficiència del missatge difós pel participant. No tindran accés als noms dels participants. La decisió del jurat serà inapel·lable.

4/ El concurs es durarà a terme entre els dies 15 i 30 de juny. El veredicte del jurat i el dibuix/vídeo/àudio dels guanyadors es publicaran a les xarxes de la Fundació Roses contra el càncer el dia 1 de juliol de 2020.

5/ L’entrega del premi es farà amb cita prèvia al local de la Fundació Roses contra el càncer.

6/ La participació en aquest concurs significa la total acceptació de les bases. Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització.

7/ El concurs té 3 categories amb un premi (2 entrades al parc Aquabrava) pel guanyador/a de cadascuna

CATEGORIA A: nens de 6 a 8 anys

CATEGORIA B: nens de 9 a 11 anys

CATEGORIA C: nens de 12 a 14 anys

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top