skip to Main Content
972 15 12 95 fundacio@fundacioroses.org
Campanya Solar 2020 NO T’HI JUGUIS LA PELL

Campanya Solar 2020 NO T’HI JUGUIS LA PELL

El dia 15 de juny 2020, donem el tret de sortida al Concurs de Campanya de Protecció Solar 2020 #NoThiJuguisLaPell de la Fundació Roses contra el càncer, en col·laboració amb el parc aquàtic Aquabrava.

Aquest concurs per nens entre 6 i 14 anys té com a tema la importància de protegir-se del sol per prevenir malalties, com per exemple el càncer de pell. Els participants poden deixar anar la seva imaginació i la creativitat; el suport és lliure, pot ser dibuix, vídeo, àudio… Hi ha tres categories en funció de l’edat.

El concurs es portarà a terme entre el 15 i el 30 de juny 2020. El veredicte del jurat es publicarà a les xarxes de la Fundació Roses contra el càncer el dia 1 de juliol de 2020. L’entrega del premi es realitzarà amb cita prèvia.

Un especial agraïment al parc Aquabrava que col·labora en aquest concurs.

Organitza: Fundació Roses contra el càncer

Col·labora: Parc Aquàtic Aquabrava

 

BASES

1/ La Fundació Roses contra el càncer organitza un concurs de Campanya Solar #NoThiJuguisLaPell. Hi podran participar els infants entre 6 i 14 anys.

2/ El tema de la campanya és la importància de protegir-se del sol per prevenir malalties, com per exemple el càncer de pell. Els consells han de ser senzills i entenedors: Portar gorra, samarreta, ulleres de sol i posar crema solar, informar que els rajos del sol actuen al sol com  a l’ombra… Els participants poden deixar anar la seva imaginació i la creativitat; el suport és lliure, pot ser dibuix, vídeo, àudio…

3/ Els dibuixos, vídeos o àudios s’han d’enviar amb els noms, edat del nen i telèfon de contacte a fundacio@fundacioroses.org

4/ El jurat està format per 3 persones (2 de la Fundació i una del parc aquàtic) i valorarà l’originalitat i l’eficiència del missatge difós pel participant. No tindran accés als noms dels participants. La decisió del jurat serà inapel·lable.

4/ El concurs es durarà a terme entre els dies 15 i 30 de juny. El veredicte del jurat i el dibuix/vídeo/àudio dels guanyadors es publicaran a les xarxes de la Fundació Roses contra el càncer el dia 1 de juliol de 2020.

5/ L’entrega del premi es farà amb cita prèvia al local de la Fundació Roses contra el càncer.

6/ La participació en aquest concurs significa la total acceptació de les bases. Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització.

7/ El concurs té 3 categories amb un premi (2 entrades al parc Aquabrava) pel guanyador/a de cadascuna

CATEGORIA A: nens de 6 a 8 anys

CATEGORIA B: nens de 9 a 11 anys

CATEGORIA C: nens de 12 a 14 anys

 

Back To Top