skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

Convocatòries Socials Fundació La Caixa 2023

Un any més, la Fundació “La Caixa” dona el seu suport al nostre programa d’Atenció Psicosocial als malalts de Càncer de Roses i les seves famílies, en el marc de la seva convocatòria de col·laboració amb entitats sense ànim de lucre que operen a Catalunya. Aquest suport té com a objectiu impulsar iniciatives destinades a persones en situació de vulnerabilitat social, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida.

Mitjançant el nostre projecte, aspirem a:

1. Millorar integralment la qualitat de vida dels malalts i les seves famílies, proporcionant atenció professional i abordant les seves necessitats psicosocials i espirituals al llarg del procés oncològic

2. Facilitar l’autonomia en la vida quotidiana dels usuaris, a través de préstecs d’ajuts tècnics adaptats a les seves necessitats.

3. Estimular i promoure entorns que contribueixin a millorar la qualitat de vida i el benestar dels usuaris i les seves famílies.

4. Sensibilitzar la població sobre la importància del voluntariat i fomentar la participació en aquest àmbit.

5. Promoure entre la població hàbits preventius i de detecció precoç del càncer.

L’aportació de la Fundació “La Caixa” és important per a continuar amb la nostra tasca i seguir treballant aquests objectius amb dedicació.

Agraïm profundament el seu suport continu que ens permet seguir millorant la vida de les persones afectades per aquesta malaltia.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top