skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org
Recerca

Investigació – La Fundació Roses contra el càncer fa un donatiu per l’investigació a l’Institut Català d’Oncologia pel 2020

La Fundació Roses contra el Càncer us dóna les gràcies

 

2020 ha estat un any que no oblidarem. Una pandèmia mundial ens ha obligat a posar les nostres vides en pausa per a poder-hi fer front, i ha suposat un gran repte per a molts negocis (i famílies) que han hagut de treballar a un ritme molt més baix de l’habitual. I també per a les fundacions i organitzacions que, com la nostra, alimenten els seus projectes gràcies a les donacions de persones i empreses, i als actes públics que, òbviament, no s’han pogut celebrar.

 

Des de la Fundació Roses contra el Càncer tampoc oblidarem mai aquest 2020. I no precisament per la Covid, sinó perquè ens hem sentit més afortunats que mai. I és que, malgrat la situació, i gràcies a la solidaritat espectacular de tota la nostra comunitat, hem aconseguit recaptar els fons necessaris per a poder seguir col·laborant amb l’ICO (Institut Català d’Oncologia). Concretament, aquest any els fons es destinaran al projecte “Desenvolupament de tècniques genètiques per a la millora de la prevenció del càncer ginecològic en les síndromes hereditàries de càncer”.

 

Per aquest motiu volem agrair a totes les persones i als patrocinadors del nostre concert anual que aquest 2020 han seguit fent les seves aportacions. Un any més, Roses ens deixa sense paraules amb la seva solidaritat infinita. Les empreses ens demostren un compromís que, tot i haver viscut un dels anys més complicats que molts recordem, no cessa mai.

 

De part de la Fundació Roses contra el Càncer, de part de tot l’equip de metges i investigadors: GRÀCIES, gràcies i més gràcies a tots i cadascun de vosaltres.

En aquest vídeo, el doctor ​Brunet explica el projecte “Desenvolupament de tècniques genètiques per a la millora de la prevenció del càncer ginecològic en les síndromes hereditàries de càncer”, projecte al qual s’han destinat les vostres donacions aquest any.

 

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top