skip to Main Content
972-15-12-95 info@fundacioroses.org

Segueix el directe: Connecta’t amb la Fideuà!

Diumenge 13 de Juny a les 12h, posa’t el davantal i segueix en directe la recepta de la fideuà amb en Ramon Ripoll i l’Adrià Sendre!  ???

Vídeo en directe “Connecta’t amb la Fideuà”

L’any passat, vam haver d’anul·lar la nostra fideuà popular a última hora. Va ser el primer any que no es va celebrar la Fideuà de la Fundació Roses contra el càncer… El primer, i l’últim! Encara no ens podem retrobar tots junts com els anys anteriors,  però, prioritzant la vostra salut i seguretat, hem pensat en una altra manera de celebrar-la!

Aquest any, us hem preparat uns packs per 2 persones amb els ingredients necessaris per elaborar la vostra pròpia fideuà (davantal, vi i postres inclosos, NO INCLOU els ingredients pel sofregit: 3 grans d’all, una ceba, 2 tomàquets i 1 pebrot verd). El dia 13 de juny a les 12h, deixa’t guiar pel nostre cuiner a través d’un directe als nostres canals Youtube i Facebook! (Si no et pots connectar aquest dia, també trobaràs la recepta en el pack, i el vídeo a les nostres xarxes posteriorment). Disfruta en parella, amb amics, en família… i gaudeix  d’una experiència nova col·laborant amb la nostra entitat per ajudar els malalts de càncer!

PRIMERA FIDEUÀ ONLINE

Pack 2 persones 25€

T’apuntes? Segueix els següents passos:

? Compra i recull el pack d’ingredients entre els dies 7 i 11 de juny de 18h a 20h a l’aula gastronòmica de Roses. Compra a part els ingredients necessaris pel sofregit (3 grans d’all, una ceba, 2 tomàquets i 1 pebrot verd).

? Diumenge 13 de juny a les 12h, posa’t el davantal ??‍???‍? i segueix en directe la recepta amb el nostre cuiner, a través dels nostres canals Youtube @RosesContraelCancer o Facebook @fundacioroses

? Disfruta-la amb els teus ? i penja la teva foto a les xarxes #connectatamblafideua

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top